جزئیات و دانلود پاورپوینت روانشناسی تجربی
تعداد اسلایدهای پاورپوینت: ۲۸ اسلاید
لازم به ذکر است که در بعضی اسلاید های این پاورپوینت توضیحات لازم، به صورت Note (پا ورقی) نوشته شده است که می توانید در حین ارائه از این note ها استفاده کنید.
پاورپوینت روانشناسی تجربی در قالب ppt. یا pptx. میباشد و با اسلاید های گرافیکی و جذاب به شما کمک میکند یک ارائه بینظیر داشته باشید. با دانلود این پاورپوینت میتوانید به راحتی آن را ویرایش و شخصیسازی کنید.
پاورپوینت ارائه شده در مورد روانشناسی تجربی به شکل کامل و جامع تهیه و تدوین شده است. این ارائه با تصاویر گویا و جذابی که در خود دارد مخاطب را برای فراگیری و استفاده کامل از آن وا می دارد. یکی از بهترین پاورپوینت هایی که می توانید در بستر اینترنت در مورد موضوع ذکر شده پیدا کنید را در اختیار شما قرار داده ایم و امیدواریم از مطالب آن نهایت استفاده را ببرید. ارائه کامل و جذاب شما از اهداف مجموعه فارسی درس است و تلاش ما برداشتن قدم هایی هر چند کوچک در راستای اهداف شما است.
نمونه ای از اسلاید های پاورپوینت روانشناسی تجربی
فهرست مطالب اسلاید های داخل پاورپوینت
روانشناسی علمی است که به مطالعه فرایندهای ذهن و روان انسان مثل افکار، هیجانها و رفتار میپردازد اما چطور میتوان این فرایندهای ذهنی را به شکل تجربی مطالعه کرد؟ چطور ممکن است باورهای انسان را مورد آزمایش قرار داد یا هیجانها را اندازه گرفت؟ تمامی این سوالها توسط روانشناسی تجربی پاسخ داده میشود چراکه به کمک این رویکرد، میتوان روانشناسی را به شکل علمی تجربی و قابل آزمایش درآورد.
«روانشناسی تجربی» (Experimental Psychology) به آزمایش نظریهها در زمینه افکار، هیجانها و رفتار انسان میپردازد. کلمه «تجربی» در اینجا به این معنی است که در این رویکرد از روانشناسی، درست مانند علوم تجربی، پس از شکلگیری فرضیه، آزمایشهایی کنترل شده بر روی گروهی از شرکتکنندگان اجرا میشود؛ یعنی گروهی شرکتکننده در معرض محرک خاصی قرار میگیرند و رفتار آنها به عنوان نتیجه آزمایش (معمولا به شکل متغیر کمی) اندازهگیری میشود. سپس، نتیجه این گروه با نتایج گروههایی که در معرض محرکی خنثی یا محرکهای دیگر بودهاند، مقایسه میشود.
روانشناسی تجربی بیش از اینکه یک شاخه از انواع روانشناسی باشد، نوعی رویکرد تحقیقی است و اغلب شاخههای دیگر روانشناسی مثل روانشناسی شناختی، روانشناسی فیزیولوژیک، روانشناسی رفتارگرا و… را در بر میگیرد. بهطور کل، در هر بخش از روانشناسی که بتوان آزمایش و پژوهش انجام داد، با روانشناسهای تجربی سر و کار داریم. این شاخه طیف گستردهای از موضوعات رفتاری از جمله هیجانها، ادراک، توجه، حافظه، شناخت و عواطف را در بین انسانها و حیوانات بررسی میکند.
روانشناسی یک رشته نسبتاً جوان است که در اواخر دهه ۱۸۰۰ ظهور کرد. در حالی که به عنوان بخشی از فلسفه و زیستشناسی شروع شد، زمانی که روانشناس اولیه ویلهلم وونت اولین آزمایشگاه اختصاص داده شده به مطالعه روانشناسی تجربی را تأسیس کرد، رسماً به حوزه مطالعاتی خود تبدیل شد.
دانشمندانی از جمله «ویلیامز جیمز» (William James)، «استنلی هال» (Stanley Hall)، «هرمان ابلینگهاوس» (Hermann Ebbinghaus) و… در پیشروی روانشناسی تجربی نقش داشتند. با این حال، مهمترین کسانی که میتواند به عنوان موسس روانشناسی تجربی شناخته شوند، «گوستاو فخنر» (Gustav Fechner) و «ویلهم وونت» (Wilhem Wundt) هستند. فخنر در دهه ۱۸۳۰ به علت آزمایشهای خود در زمینه ادراک به شهرت رسید. بدون شک بدون تلاشهای فخنر، روانشناسی تجربی در آن زمان بهوجود نمیآمد.
این پاورپوینت در قالب pptx. یا همان ppt. قابل دانلود میباشد. پاورپوینت روانشناسی تجربی در محیط Microsoft Powerpoint طراحی شده و در ۲۸ اسلاید در اختیار شما قرار داده شده است. کیفیت و صحت اطلاعات مربوط به این پاورپوینت توسط تیم نشریه فارسی درس تایید شده است و شما با چند کلیک میتوانید به راحتی این پاورپوینت را دریافت کنید. درصورت بروز هرگونه اشکال میتوانید با ما در تماس باشید.
پاورپوینت نسل z با فرمت .pptx و بصورت zip شده قابل دانلود است. بلافاصله پس از خرید، لینک دانلود پاورپوینت در اختیار شما قرار خواهد گرفت.
پاورپوینت خود انضباطی با فرمت .pptx و بصورت zip شده قابل دانلود است. بلافاصله پس از خرید، لینک دانلود پاورپوینت در اختیار شما قرار خواهد گرفت.
پاورپوینت تاثیر رفتارگرایی بر آموزش ریاضی و نظر منتقدان آن با فرمت .pptx و بصورت zip شده قابل دانلود است. بلافاصله پس از خرید، لینک دانلود پاورپوینت در اختیار شما قرار خواهد گرفت.
پاورپوینت بیماری پارانوئید یا پارانویا با فرمت .pptx و بصورت zip شده قابل دانلود است. بلافاصله پس از خرید، لینک دانلود پاورپوینت در اختیار شما قرار خواهد گرفت.
مجموعه فارسی درس –
لطفا دیدگاه های خود را با ما در میان بگذارید.