جزئیات و دانلود پاورپوینت فیثاغورس
تعداد اسلایدهای پاورپوینت: ۲۴ اسلاید
لازم به ذکر است که در بعضی اسلاید های این پاورپوینت توضیحات لازم، به صورت Note (پا ورقی) نوشته شده است که می توانید در حین ارائه از این note ها استفاده کنید.
پاورپوینت فیثاغورس در قالب ppt. یا pptx. میباشد و با اسلاید های گرافیکی و جذاب به شما کمک میکند یک ارائه بینظیر داشته باشید. با دانلود این پاورپوینت میتوانید به راحتی آن را ویرایش و شخصیسازی کنید.
مهندس امیرحسین فیروزی فرد مدیر عامل و توسعه دهنده مجموعه فارسی درس می باشند. ایشان یکی از طراحان برجسته، سئو کار و طراح فایل های پاورپوینت و قالب پایان نامه هستند، همچنین در زمینه طراحی پرزی فعالیت دارند.
پاورپوینت ارائه شده فیثاغورس به شکل کامل و جامع تهیه و تدوین شده است. این ارائه با تصاویر گویا و جذابی که در خود دارد مخاطب را برای فراگیری و استفاده کامل از آن وا می دارد. یکی از بهترین پاورپوینت هایی که می توانید در بستر اینترنت در مورد موضوع ذکر شده پیدا کنید را در اختیار شما قرار داده ایم و امیدواریم از مطالب آن نهایت استفاده را ببرید. ارائه کامل و جذاب شما از اهداف مجموعه فارسی درس است و تلاش ما برداشتن قدم هایی هر چند کوچک در راستای اهداف شما است.
نمونه ای از اسلاید های پاورپوینت فیثاغورس
فهرست مطالب اسلاید های داخل پاورپوینت
فیثاغورس فیلسوف و ریاضیدان یونان باستان سده ششم پیش از میلاد بود. او نخستین کسی بود که توانست اصول پراکندهای را که ریاضیدانان نخستین عمدتا با استقرا و آزمون و خطا کشف کرده بودند، بر پایه اصول و براهین قیاسی بنا کند. فیثاغورس دو جنبه مختلف شخصیت داشت. یکی به عنوان فیلسوف و پیامبر دین، دیگری به عنوان ریاضیدان مطلق. شخصیت فیثاغورس در هر دو مورد بی اندازه موثر بود.
فیثاغورس در جزیره ساموس، نزدیک کرانههای ایونی، زاده شد. او در عهد قبل از ارشمیدس، زنون، کسنوفانس و اودوکس (۵۶۹ تا ۵۰۰) پیش از میلاد میزیست. در جوانی به سفرهای زیادی رفت و این امکان را پیدا کرد تا با افکار مصریان باستان، بابلیان و مهرپرستان ایران آشنا شود.
تقریبا، ۲۲ سال در سرزمینهای خارج از یونان بود و چون پولوکراتوس (شاه یونان) برای او نزد فرعون مصر سفارش کرده بود به آمازیس رفته و توانست به سادگی به رازهای کاهنان مصری دست یابد.
فیثاغورس پس از رسیدن به سن جوانی، برای یادگیری دانش ریاضی به مصر رفت. در آن دوران، افراد بسیاری برای کسب علم و دانش به شرق مهاجرت میکردند و در این میان، کشوری چون مصر از لحاظ فرهنگ و علوم مختلف، پیشرفتهتر از سایر کشورها بود. گفته میشود فیثاغورس چند سال بعد، از مصر عازم بابل شد. او متوجه شد ریاضیدانان بابل در قلمروی محاسبات ذهنی پیشرفتهایی دارند که فراتر از درک مصریها است.
این دانشمند ریاضی در سفرهایش علاوه بر دانش ریاضی، مطالب دیگری نیز آموخت. به نظر هگل، او با بیشتر اسرار و علوم یونانیان و غیریونانیها آشنا بود و حتی برای ورود به طبقهی کاهنان مصری، اجازهی رسمی داشت. این آشناییها کمکم زمینهی تحقیقات علمی را فراهم کرد که در مواردی آمیخته به اصول مذهبی و تمایل به رستگاری بود.
هنگامی که فیثاغورس پس از چند سال تحصیل و سفر به ساموس بازگشت، شخص باهوش و زیرکی به نام پلی کرات فرمانروا شده بود. او ابتدا با گسترش بازرگانی و تجارتهای دریایی، درآمد لازم برای ساخت بناهای عظیم را فراهم کرد. سپس برای نشان دادن فرهیختگی خود، دانشمندان و هنرمندان سراسر اژه را به دربار دعوت کرد. در نتیجهی این اقدام، فیثاغورس که اکنون دانشمند و عالمی بزرگ بود تبدیل به یکی از اشخاص بزرگی شد که حتی در سیاست و مسائل حکومتی مداخله میکرد.
این پاورپوینت در قالب pptx. یا همان ppt. قابل دانلود میباشد. پاورپوینت فیثاغورس در محیط Microsoft Powerpoint طراحی شده و در ۲۴ اسلاید در اختیار شما قرار داده شده است. کیفیت و صحت اطلاعات مربوط به این پاورپوینت توسط تیم نشریه فارسی درس تایید شده است و شما با چند کلیک میتوانید به راحتی این پاورپوینت را دریافت کنید. درصورت بروز هرگونه اشکال میتوانید با ما در تماس باشید.
Pythagoras powerpoint – slide – presentation
پاورپوینت ماه رمضان با فرمت .pptx و بصورت zip شده قابل دانلود است. بلافاصله پس از خرید، لینک دانلود پاورپوینت در اختیار شما قرار خواهد گرفت.
پاورپوینت درباره بغداد با فرمت .pptx و بصورت zip شده قابل دانلود است. بلافاصله پس از خرید، لینک دانلود پاورپوینت در اختیار شما قرار خواهد گرفت.
پاورپوینت کلان داده – big data با فرمت .pptx و بصورت zip شده قابل دانلود است. بلافاصله پس از خرید، لینک دانلود پاورپوینت در اختیار شما قرار خواهد گرفت.
پاورپوینت جستجوی هیورستیک با فرمت .pptx و بصورت zip شده قابل دانلود است. بلافاصله پس از خرید، لینک دانلود پاورپوینت در اختیار شما قرار خواهد گرفت.
مجموعه فارسی درس –
لطفا دیدگاه های خود را با ما در میان بگذارید.